Digitaal loket BEL Combinatie De BEL Combinatie levert alle producten en diensten voor de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren

Mijn Loket

Uw pagina

Mijn loket is uw persoonlijke gedeelte van het digitale loket. Hieronder leest u voorbeelden van de zaken die u in Mijn loket kunt regelen. Voor toegang tot 'mijn loket' logt u in met DigiD.

DigiD (spreek uit: ‘Die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan vaststellen. Indien u nog geen DigiD heeft kunt u deze aanvragen op www.digid.nl.

Persoonlijke gegevens

Zo staat u in de Gemeentelijke Basisadministratie van de gemeenten Blaricum, Eemnes of Laren. Contactgegevens zoals e-mail en telefoon kunt u zelf invullen of wijzigen. Zijn er andere gegevens die moeten worden aangepast? Neem dan contact op met de BEL Combinatie.

Lopende zaken

Bekijk online de zaken die u digitaal heeft aangevraagd en die op dit moment in behandeling zijn bij de BEL Combinatie. Gebruikt u de functie 'statusmelding', dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang.

DigiD

Inloggen

Via DigiD

Bij de BEL Combinatie kunt u inloggen met uw DigiD inlogcode. DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

DigiD Inloggen "Mijn loket"